Welkom bij Tennisvereniging Kapelle

knltbmeetandplay

Elke dag geopend

Ma. - Zo. 9.00-23.00

Telefoon

0113-342934

Vroonlandseweg 51

Kapelle

Ongewenst of niet integer gedrag past niet binnen de sport, en daarmee ook niet binnen onze vereniging. Wij staan we voor een integere tennissport. Op en naast de baan dient iedereen - van pure recreant tot topspeler, tennisleraar, scheidsrechter, toeschouwer, ouder of bestuurder/vrijwilliger - zich eerlijk en sportief te gedragen. De KNLTB is daarom in 2014 gestart met het project integriteit. De KNLTB heeft integriteit in alle geledingen van de tennis- en padelsport hoog in het vaandel staan. In de strijd tegen ongewenst gedrag zijn er gedragscodes voor verschillende doelgroepen en is een Reglement Fair Play opgesteld, waar iedereen onder valt en zich aan heeft te houden.

Wat te doen bij misdragingen die plaatsvinden op de club?

Het is belangrijk om te weten dat je een eigen verantwoordelijkheid hebt om op te treden als er een misdraging plaatsvindt. De verantwoordelijkheid ligt in eerste instantie bij de vereniging, die zelf, na jouw melding, direct maatregelen kan treffen naar aanleiding van een misdraging. Wanneer sprake is van een misdraging dan is het bestuur verplicht dit te melden bij de KNLTB.

Meer informatie over het KNLTB reglement vind je hier: https://www.knltb.nl/alles-over-de-knltb/regels-en-gedrag/fair-play/

 


Style Selector

Layout Style

Predefined Colors

Background Image