Welkom bij Tennisvereniging Kapelle

knltbmeetandplay

Elke dag geopend

Ma. - Zo. 9.00-23.00

Telefoon

0113-342934

Vroonlandseweg 51

Kapelle

TV Kapelle is een vereniging welke gerund wordt door vrijwilligers. 

Dit kan op verschillende manieren; kantinediensten, schoonmaak, baanonderhoud of algemeen onderhoud zijn hiervan een aantal voorbeelden. Het bestuur gaat ervan uit dat elk senior lid zich +/- 8 uur per jaar beschikbaar stelt.

Voor het draaien van kantinediensten gelden de onderstaande afspraken:

  • Ieder senior lid tot en met 70 jaar* draait 2 kantinediensten per jaar
  • Mogelijkheid voor afkoop van je kantinedienst voor € 50,- per jaar voor 2 kantinediensten.
  • Indien je ingeroosterd bent voor een dienst en je bent niet aanwezig, of je hebt geen vervanger geregeld krijg je een rekening van € 45,- per niet aanwezige kantinedienst.
  • Mogelijkheid voor een kleine vergoeding voor het draaien van een extra dienst als blijkt dat veel leden hun dienst afkopen.

De reden dat er meer betaald moet worden indien een ingeroosterde dienst niet wordt gedraaid is het feit dat we de mogelijkheid vooraf bieden om af te kopen. Als je dan toch niet komt is het niet “eerlijk” ten opzichte van degene die wel komen of afgekocht hebben.

Mocht je ideeën hebben om de kantinebezetting beter te regelen, dan horen we deze graag!

 

Ook dit jaar willen wij weer de mogelijkheid bieden om de kantine dienst af te kopen. Indien je geen mogelijkheden ziet om je kantinedienst in te vullen en je wil deze voor € 50,- afkopen, stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Zou jij bereid zijn om tegen een kleine vergoeding een extra kantinedienst te willen draaien, kan je dit ook laten weten door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Alle seniorleden krijgen dan ook in januari een mail waarin gevraagd wordt om zijn / haar diensten in te roosteren.

 

*Heeft u de leeftijd van 71 bereikt dan bent u vrijgesteld van vrijwilligerswerk, dit houd niet in dat u dit niet mag doen, immers vele handen maken licht werk! En het wordt door het bestuur enorm gewaardeerd.


Heb je nog vragen?

Style Selector

Layout Style

Predefined Colors

Background Image